xenonowe O FIRMIEAKTUALNOŚCIREGULAMINOFERTAUSŁUGIOPINIEGALERIAKONTAKT
Xenonowe.plopinie

OPINIE O NAS I NASZYCH PRODUKTACH

Aby dodać swoją opinię na temat naszego sklepu internetowego, podaj e-mail lub telefon, który był użyty przy zakupie:
E-mail / telefon: Przepisz token:



Jarek - 2002
Zamontowany w Mondeo
Towar zgodny z opisem. Palniki świeca rewelacyjnie. Dostawa dzień po złożeniu zamówienia. Dzięki za porady techniczne udzielane przez telefon.
2012-02-02

Grzegorz - przetwornica D2S
Zamontowany w Opel Omega B-FL
Gorąco polecam tego sprzedawce zakupiona przetwornica chodzi bez zarzutu, wysyłka błyskawiczna.
2011-12-31

Krzysztof - zestaw xenon H7
Zamontowany w mercedes b180 cdi
Bardzo udany zakup. Miła obsługa,i b.szybka dostawa. Wreszcie mam to czego szukałem;super
2011-11-10

Daniel - Przetwornica D2S - zamiennik
Zamontowany w Opel omega B
Przetwornica radzi sobie świetni z nowymi, bardziej wymagającymi od poprzednich żarnikami, jej cena zachęca do kupna, a jeśli chodzi o szybkość transakcji i sprawność w tym zakresie Pracowników sklepu - rewelacja! Zamówiony towar dotarł już na drugi dzień koło południa a to prawie 400 km. Dziękuję za współpracę i dodaję Waszą stronę do ulubionych zakładek, chętnie skorzystam w przyszłości - pozdrawiam!
2011-03-03

Rafał -
Zamontowany w Yamaha YZF600R
Witam co wyscie sie wszyscy uparli z ta wazelina. Ja zamontowalem te xenony w mmoim moto, nie mam soczewki. Sprawdzilem przed montazem jak swieci stara zarowka a jak swieci xenon. Poza roznica w jakosci swiatla jest zasadnicza roznica. Linia odciecia swiatla jest teraz wyraznie widoczna, wiec moge tak ustawic swiatla aby nikogo nie razic. Do nowego moto tez zakupuje Xenon tutaj, bo czemu nie jesli dziala. Dla niedowiarkow moge zrobic zdjecia Paragonu za ten zestaw i faktycznego efektu. PS ja tam nie mialem problemu z policja, przeglady tez przechodze, a za to w koncu cos widze i nie rozwale sie na drzewie... Pozdro
2011-01-13

Łukasz - Zestaw soczewkowy plus żarnik D2S 6000K
Zamontowany w Fiat Seicento
Ludzie coś Wam powiem czy Wy naprawde jesteście normalni, coś Wam wyjaśnię i to w sposób konkretny. Najczęstsze błędy amatorów tzw ,, ala tuningowców", którzy myślą że zwojowali swiat i nikt nie ma xenonów tylko oni. Więc reasumując........... - jeżeli decydujecie się na zakup takiego osprzętu to sprawdzcie stan swoich reflektorów czy nie są zasyfione bo to jest kolosalna różnica, a najczęściej jest tak że lampy są brudne że szkoda się w nie przyglądać i potem taki owy klient zwraca się do sprzedającego z pretensją że gorzej świeci itd normalnie śmiech na sali...... moja rada człowieku kup nowe lampy bo skoro chcesz mieć profesjonalnie i stać Cię na taki zestaw to licz się z tym i zobaczysz wtedy co znaczy konkretne oświetlenie a jeżeli to nie zadziała to nie wiem ludzie ale chyba ten kto ten zestaw montuje to nie ma zielonego pojęcia i robi to tak że potem delikwent jedzie z jednej strony xenon oświetla drzewa na około a z drugiej praktycznie nie świeci wcale a tak naprawde to Pan/Pani zapomnieli sprawdzić czy podłączono zestaw w sposób prawidłowy.... Kolejna sprawa najważniejsza swiatło nie skupione czyli bez soczewki to jest bez urazy amatorka, a światło skupione czyli jak mam ja i każdy profesjonalista czyli soczewka to co innego niestety taka prawda, wierze ze na xenonach jest super bo sam wiem co to znaczy ale rzecz jest taka że nie mając reflektorów soczewkowych oślepia sie kierowcę z naprzeciwka a co grozi wypadkiem dla każdego, wszystko jest super ale pamiętajmy o najważniejszym bezpieczeństwie i dlatego większość policjantów zabiera dowody itd bo ludzie wierzcie mi nie raz miałem kontrolę i było wszystko ok bez żadnych problemów ale każdy robi jak uważa Moje zdanie jeżeli coś robisz to rób to dobrze, a jak nie masz zielonego pojęcia to nie rób wcale. p.s zestaw rwewlacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Łukasz
2010-10-18

Tomek - nawet nie pamiętam
Zamontowany w Toyota RAV4
Hehehe,jak czytam te komentarze to tutaj leci taka wazelina że szok...Pewnie 90% komentarzy do napisane przez samych sprzedających. Wasze agro xenony nigdy nie są i nie będą legalne, czy to w soczewce czy w odbłyśniku. Prawo mówi jasno - skoro reflektor jest na żarówkę halogenową to w niego nic innego nie można wsadzać i takie jest życie. Ci co przechodzą kontrolę to mają farta, gorzej jak będzie wypadek, to wtedy ktoś pierdnie że ich oślepił i soczewka ani nic innego nie pomoże. Zrozumcie - wszystko na waszą odpowiedzialność, tylko potem bez pretensji.
2010-10-18

Michał - H7 6000K czy 8000K
Zamontowany w VW Passat 1,8T Kombi
Witam wszystkich - mam takie pytanie co do barwy? Która wg Was będzie lepsza? Z góry dzięki! Pozdrawiam
2010-10-16

Olin - H1
Zamontowany w Fiat Bravo 08
Miedzy zarowka h1 a tymi palnikami jest mega roznica - faktycznie na poczatku nie bylo rewelacji ale po paru godzinach noce nie sa mi straszne . Faktycznie troche martwi tak "nielegalnosc" . Napewno nadae sie to tylko do reflektorow z soczewka - do zwyklych to porazka - takie lampy faktycznie oslepiaja. W soczewce uwazam ze jest ok.
2010-10-10

Krzysztof - 2010,09,30
Zamontowany w Toyota
Xenony fajna sprawa, ale sprzedawca kłamie że spotyka się to z przychylnością policji i na przeglądach. Przez xenon straciłem dowód rejestracyjny i potem musiałem wszystko przerabiać bo auto nie mogło przejść przeglądu. Zakupiłem zestaw na H7. Nikomu nie polecam takich przeróbek bo potem są tylko problemy.

Przykro nam, że taka sytuacja miała miejsce. Niestety nigdy niczego nie gwarantujemy na 100%, choćby z tego względu, że to nie my montujemy zestaw ani nie znamy stanu lamp. Prosimy o kontakt z nami, na podstawie faktycznego potwierdzenia zatrzymania dowodu zwrócimy Panu pieniądze za nasz zestaw.
2010-10-07

Bartek - HID H1
Zamontowany w Fiat Marea
Witam, dziś zakupiłem zestaw HID H1 do Fiata Marea do nowych lamp soczewkowych i co się okazało, rewelacja, super świecą i jest o niebo lepiej niż na halogenach...super obsługa i kontakt, polecam wszystkich w 100%
2010-09-30

Aneta -
Zamontowany w Fiat Cinquecento
Od niedawna jestem posiadaczką bixenonowego oświetlenia w moim Fiaciku Cinquecento i w końcu widzę drogę :) Jazda autkiem stała się dużo przyjemniejsza i bezpieczniejsza! Gorąco polecam i pozdrawiam przesympatycznych sprzedawców :)
2010-06-30

Paweł - h 7 6000K
Zamontowany w Golf V
Zamontował zestaw w soczewke i wszystko wygląda jak w orginale. Barwa bardzo ładna i dobrze oświetla drogę.. Polecam wszystkim którzy jeszcze sie zastanawiają !! :)
2010-03-03

Condor - Przetwornica 12V
Zamontowany w BMW E39 540i
Witam, Minely kolejne 4 miesiace odkad uzywam tej przetwornicy jako zamiennika oryginalnej Hella i nadal jestem bardzo zadowolony. Zalozylem nowe zarniki D2S OSRAM i nie ma absolutnie zadnej roznicy pomiedzy zarnikiem zasilanym oryginalna przetwornica a ta z xenonowe.pl. Nadal goraco polecam te przetwornice jako zamienniki oryginalow co takze opisalem na naszym forum -> http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=25&t=61980 Pozdrawiam i polecam
2010-02-18

Maciek - 2009-11-11
Zamontowany w Traktor
Ale wazelina....
2010-02-09

Tomek - H1 6000K
Zamontowany w Honda Accord
Polecam, światło dużo lepsze, montaż łatwy, piękna barwa.
2010-01-28

PAWEŁ - 6000K
Zamontowany w Audi
Witam!!! Szybka dostawa, łatwo szybko mi sie udało to zamontować, właczyłem światła efekt super wyjechałem w trase wieczorem katastrofa nic nie widac gorzej niz poprzednie d2s co to ma być?? nie polecam lepiej kupic ori osrama bede reklamowal o zwrot kasy...

komentarz sklepu: prosimy zapoznać się z: warto wiedzieć > Nowy żarnik słabo świeci?
2009-12-30

Ryszard - D2R 6000K
Zamontowany w Volvo V70
Po świątecznych trasach po Polsce mogę stanowczo polecić zakup palników przez ten sklep internetowy, światło ostre, intensywne i o przyjemnej barwie. Polecam.
2009-12-27

Damian - Zestaw 6000K
Zamontowany w Passat B5
Otrzymałem zestaw pod choinkę - rewelacja, zamienia denne oryginalne światło Passata w coś na czym jeździ się z przyjemnością.. właśnie wróciłem z testowej przejażdżki - rewelacja.
2009-12-27

Condor - Przetwornica 12V
Zamontowany w BMW E39 540iA
Witam!!! Zakupilem jako zamiennik ori przetwornicy HELLA do fabrycznych zenonow w mojej Buni (nr OE BMW 63 12 8 387 114). Pasuje idealnie, jest nowa, na gwarancji a w ASO BMW ta przyjemnosc kosztuje 1200PLN :)) Wszystkie wtyczki pasuja, a przetwornica pasuje do uchwytu. Jeden myk: wtyczke od zasilania 12V mozna wlozyc w dwie strony. W jedna dziala w druga nie. :) CHECK LOWBEAM LIGHTS od razu zgaslo. NIE ZAKLOCA CB (Midland ALAN 48 Multi Excel). Ja przyjechalem osobiscie, az z Lodzi. Jezeli potrzebujesz dokladnie tej czesci do BMW (nr OE) to mozesz zamawiac w ciemno. Pozdrawiam. Condor na bmw-sport.pl
2009-11-13

Piotr - H1 Xenon 8000K
Zamontowany w BMW E34 - światła krótkie soczewkowe
Witam. Zakupiłem 2 dni temu, zestaw H1 xenon.. z lekkim niedowierzaniem podchodząc do montażu. Włącznie z wymyśleniem gdzie pochować bezpiecznie przetwornice w E34 i powierceniem otworów robota zajęła może 40 min. Efekt światła 8000K jest rewelacyjnie zadowalający, wyboru tej temperatury barwnej dokonałem podchodząc do xenonu i praktycznie i estetycznie. Temperatura 8000K idealnie komponuje się z kolorem auta i dodaje mu swoistego uroku. Dodatkowo efekt oglądanej drogi z wewnątrz auta... już wiem, że raczej nigdy więcej zwykłego H1 :] Droga zaczęła wyglądać zupełnie inaczej i dodatkowo jazda zaczęła sprawiać jeszcze więcej radości niż dotychczas. Zestaw wykonany porządnie bez żadnego zarzutu. Polecam i pozdrawiam. Warto było uzyskać taki efekt.
2009-10-30

Dawid - H4 bixenon 4300K
Zamontowany w Skoda Octavia I
Witam. W mojej skodzince na jakosc swiatla nie moglem narzekac. reflektory swiecily fajnie. Jednak to do jest teraz - dzien do nocy :))) Montaz - obylo sie bez problemow. Barwe 4300K polecam wszystkim ktorzy przerabiaja zwykle reflektory H4 (z gladka szybka) efekt wizualny jest taki jakby auto fabrycznie bylo wyposazone w xenony. wg mnie 6000K to dobra barwa do soczewek ;) Polecam, polecam, polecam :))
2009-10-20

Roman - żarniki D2S 6000K
Zamontowany w Audi A4
Witam, zakupiłem z wielką obawą żarniki D2S 6000K, ponieważ nie jest to wyrób ani Philipsa ani Osrama.. okazało się, że towar z tego sklepu oświetla drogę zdecydowanie skuteczniej! Polecam! Roman.
2009-09-18

Dominik Szymański -
Zamontowany w BMW 525 e39
Po niemal dwóch latach zestaw - odpukuję - bez najmniejszych zarzutów!
2009-08-22

Buger - Dawno
Zamontowany w Caddy 1,9TDI 150KM
Witam. Zamontowałem zestaw w światłach mijania i w przeciwmgłowych przednich. !!! REWELACJA !!! Jestem bardzo zadowolony, świecą super. Bardzo gorąco POLECAM.
2009-08-21

Adam - H7 6000K
Zamontowany w Passat 2002r.
Zamontowałem zestaw w Passacie do lamp soczewkowych. Świecą rewelacyjnie, bardzo dobrze doświetla pobocze. PS. Bardzo szybka przesyłka, wręcz EKSPRESOWA.
2009-08-21

Hoffman - H7 Xenon 6000k
Zamontowany w Honda CBR954RR FireBlade
Niesamowita poprawa widoczności w różnych warunkach, dodatkowo bardzo dobrze prezentują się w przypadku lampy wielozwierciadłowej - WOW FACTOR + 10 :) Zdecydowanie polecam. Szkoda, że nie można kupić czegoś o podobnej barwie w miejsce H7 do świateł drogowych.
2009-07-24

Maciek -
Zamontowany w Yamaha Fz6
Mam jedyny motocykl z xenonem w okolicy. Palce lizac!
2009-06-28

Bogusław -
Zamontowany w Opel Vectra A
1. Zamówiłem zestaw Xenon H4 8000K 2. Na następny dzień zadzwonił do mnie przedstawiciel firmy...twierdząc, że zamówiony przeze mnie towar nie będzie spełniał moich wymagań stosując go w pojeździe marki której posiadam ...polecając inny towar w postaci BI Xenon 6000K /co mnie bardzo zdziwiło/ - Zgodziłem się na zmianę zamówienia...Po zamontowaniu zestawu poleconego przez sprzedawcę w tym przypadku BI XENON 6000K do mojej VA nie mogę wyjść z podziwu...!!!REWELACJA 3. Przesyłka zamówienia: REWELACJA - nie całe 24h 4. Kontakt ze sprzedawca 6 z plusem!!! 5. Efekt działania : THE BEST!!!! POZDRAWIAM!!!!
2009-04-29

wojtek - zestaw ksenon h7
Zamontowany w mb c200
zestaw jest ok,tylko ku przestrodze innym kupujacym d2s nadaja sie tylko do soczewek a do zwyklych lamp z odblysnikiem d2r ja tego nie wiedzialem i przyslano mi d2s a mam zwykle lampy kompletna katastrofa oslepiaja ostro zdemontowalem palniki i teraz bede musial kupic d2r. kupujacy zwracajcie na ten szczegol uwage by sobie nie narobic niepotrzebnych kosztow.
2009-04-28

Dominik Szymański - 2008
Zamontowany w BMW E39
Xenony mam w swoim BMW od około roku. Poza drobną wymianą mocowań żarników - montaż prosty i szybki (wykonałem go w 30 minut). Obecnie wprowadzam w swojej firmie - Motorownia Motocykle - zestawy xenonowe do motocykli, oczywiście towar biorę z tej firmy, bo to spradzone konstrukcje. Zapraszam jednocześnie motocyklistów, gdyby zamierzali zmienić oświetlenie w swoich sprzętach do Motorowni przy ul. Krauthofera 58 w Poznaniu. Pozdrawiam!
2009-03-14

Jacek - H4 bixenon
Zamontowany w Honda Pilot
Fachowa obsługa doradzą, podpowiedzą, polecą Jestem naprawdę zadowolony z obsługi i zestawu. Nigdy wcześniej nie jeździłem na xenonach a teraz już nie wyobrażam sobie auta bez xnenonów. POLECAM
2009-02-26

Kubuś - H7 6000K
Zamontowany w MB Sprinter
Zaje**ty efekt :) swiatlo nie razi . Widocznosc poprawila sie o niebo lepiej :) dodatkowy plus za mila i fachowa obsluge zespolu "XENONOWE" :) Pozdrawiam
2009-02-23

Jacek - H7 6000K
Zamontowany w Sprinter
Nie razi, świeci bardzo dobrze, polecam. Brak zakłóceń na CB.
2009-01-23

Artur - 20-01-2009
Zamontowany w vw golf IV
Rewelacja!!!! Bardzo polecam!!! Efekt powalający!!!! Warto zainwestować, bardzo szybka przesyłka!!! pozdrawiam :))))
2009-01-23

Adrian - H1 6000K
Zamontowany w Audi A6
Polecam serdecznie, szybki montaż, brak komunikatu o przepalonej żarówce.
2009-01-18

marcin - 11/12/2008
Zamontowany w Vectra C
Zero zakłóceń CB Radio, ponadto komputer pokazuje informacje że świeci - nie trzeba jechac do serwisu i przestawiać, żadnych dławików przeróbek itp. założyłem i jadę, dla próby jak nie świecił ksenon to komuter pokazywał awarię żarówki...Gorąco polecam !!!! Miła obsługa byłem u nich osobiście !!!
2008-12-14

Dominik - H1 6000K
Zamontowany w VW PASSAT B4
Xenonki kupiłem prawie pół roku temu, byłem po nie osobiście, pracownik firmy pokazał mi na kilku autach jak świecą i doradził najkorzystniejszą barwę. Kupiłem 6000K, montaż zajął mi ok 20min, na prawdę polecam każdemu super efekt. Nie wiem czy jest to zgodne z tutejszym regulaminem, ale zaryzykuje -Dla tych co nie wierzą jak xenonki świecą niech sprawdzą na http://mcree.fotka.pl
2008-12-04

Tomek -
Zamontowany w New Beatle, VW T5, VW Passat
REWELACJA. Gorąco polecam
2008-11-17

Paweł - H7 xenon
Zamontowany w VW Golf IV
Zamontowałem w aucie zestaw H7 xenon i jestem naprawde zadowolony. Sprawny montaż w godzine, wszystko działa jak nalezy a do tego bardzo szybka przesyłka. Naprawde polecam!
2008-11-15

Wojtek - H4 bixenon
Zamontowany w Honda
Jako mechanik z wykształcenia i z zamiłowania powiem tak: nie myślałem ze palnik xenonowy w lampie H4 wogóle zda egzamin ale byłem tak ciekaw że aż kupiłem to cudo i po małej regulacji świateł jest ok Jestem zadowolony z jakości poza dużą przetwornicą reszta jest ok NO I NARESZCIE MAM PORZĄDNE SWIATłA
2008-11-12

Jakub - h7 - 4300k
Zamontowany w Peugeot 406 D9
Zestaw bardzo dobry, barwę 4300k polecam osobom, które nie przepadają za zimnym światłem na drodze. Zero problemów z oślepianiem i sianiem po cb radiu. Polecam w szczególności osobom, które jeżdżą często w nocne trasy - nieporównywalnie lepsze warunki jezdne. Poza tym na plus przemawia gwarancja pisemna i bardzo miła obsługa.
2008-11-01

Krzysztof -
Zamontowany w Peugeot 406 2001
Witam! Zamontowany w moim peugeocie zestaw xenonow okazal sie strzalem w dziesiatke. Duzo podróżuje i czesto jeżdżę w nocy. Oświetlenie drogi jest rewelacyjne. Obawiałem się samodzielnego montażu, ale okazał sie dziecinnie prosty. Zestaw dziala bez zarzutu, tak więc mogę z czystym sumieniem polecać innym kierowcom.
2008-10-08

Rafał - H7 6000k
Zamontowany w Vectra B po liftingu
Witam, zestaw mam już dobre kilka miesięcy. Wcześniej miałem zamontowany tani chiński zestaw, który zdążył mi się zepsuć chyba z 8 razy, każdorazowo dostarczając wielu nieprzyjemnych sytuacji z reklamacją. Doszedłem do wniosku, że lepiej kupić coś sprawdzonego. Zestaw może nie był najtańszy ale za to jakościowo o niebo przewyższa tamten. Dostałem roczną, co ważne pisemną gwarancję, transakcja przebiegła przyjemnie, a kiedy miałem problem sprzedający zawsze doradził. W moim przypadku nie ma żadnych zakłoceń radia ani CB. Jestem zadowolony i polecam innym.
2008-10-07

Daniel - H1 6000K
Zamontowany w Mazda 323F 97'
W moim samochodzie soczewkowe reflektory ze standardowymi żarówkami oświetlają drogę bardzo słabo. Było to głównym powodem (obok chęci uzyskania ładnego efektu) zainteresowania się oświetleniem xenonowym. Efekty przeszły moje najśmielsze oczekiwania, droga jest doskonale oświetlona, a auto wygląda po prostu pięknie. Polecam zarówno produkt jak i sprzedawcę!
2008-10-07

Paweł - h4-2 zestaw xenon hid kit
Zamontowany w Lupo
Wszystko jest ok, świecą ładnie daleko, przesyłka szybka więc nie ma się do czego doczepic. Jednak jak ktoś ma CB to odradzam. Zakłócają i to ostro...
2008-09-17

Michał - H7 - Zestaw xenon HID kit
Zamontowany w Peugeot 307 kombi 1.4 HDI
Witam. Zakupiłem zestaw H7 - Superr Sprzedający, godny polecenia, szybka przesyłka, towar zgodny z opisem. Zestaw xenon HID kit - REWELACJAAA !!! W moim Pugu miodzio :-) POLECAM !!!
2008-08-26

Łukasz - H7 i H4 bixenon
Zamontowany w vw Golf IV i opel Corsa
w golfie soczewki ih7 wygląd rewelacja no i to światło w nocy widzę wi ecej:) a H4 bixenon to poprostu bajka POLECAM!!!!!!!!!
2008-08-21

Michał - H7R 4300K
Zamontowany w Aud A4
Zestaw zamontowałem w Audi A4 w reflektorach bez soczewek. Na początku sceptycznie podszedłem do zagadnienia, słyszałem, że w tego typu reflektorach światło silnie się rozprasza i powoduje nie dość, że oślepianie innych kierowców to jeszcze kiepsko oświetla drogę. W moim przypadku nic takiego nie miało miejsca. Zamontowałem żarówki H7R (ze specjalną przysłoną do reflektorów bez soczewek) i jestem bardzo zadowolony. Na ścianie widać wyraźną linię rozgraniczającą światło od cienia (efekt identyczny jak na żarówkach halogenowych, żadnego rozszczepienia światła). Dodatkowo dodam, że nie występują żadne zakłócenia w radiu FM (nie wiem jak na CB, bo nie testowałem), nawet na trasie. Pozdrawiam i polecam!
2008-05-05

KRYSTIAN - Xenon hb4 6000k
Zamontowany w HONDA CIVIC COUPE 2004r
Hej,kupiłem na allegro zestaw na żarówkę hb4 6000k do mojej hondy civic coupe 2004r i jestem bardzo zadowolony,zestaw bardzo dobrej jakości, zero tandety made in china itp.,montaż w 25 minut, no i potem mogłem sie cieszyć światłem jakiego nie miałem w żadnym innym aucie-dla mnie po prostu bajer.długo szukałem na allegro porządnego zestawu i wreszcie go znalazłem ,chciał bym zaznaczyć że wysyłka była expresowa,bardzo dobry kontakt telefoniczny-BARDZO BARDZO dziękuje i życzę powodzenia w interesach
2008-04-12

Aleksander - H7 6000K
Zamontowany w Peugeot 307
Zamontowałem w aucie ten zestaw już dawno. Widoczność dużo lepsza, nie zauważyłem także, żeby kogoś to raziło (wbrew opiniom). Jestem zadowolony. Polecam.
2008-02-21

Żwirek - 19-02-2008
Zamontowany w Audi A6 C4 soczewki
Witam!!! Zakupiłem zestaw hid H1 prosty,łatwy i przyjemny montaż efekt super światła rewelacja ogniskowa jak w oryginalnych,jedyna wada to światła długie wyglądaja teraz jak żółtka hihi.Polecam!!! Super obsługa, kontakt Super, Wielki Plus !!!:):)
2008-02-21

Agnieszka - H4 bixenon
Zamontowany w Matiz
Witam! Dostałam w prezencie bixenony do mojego Matizka. Widoczność jest rewelacyjna, a efekt niesamowity. Jestem bardzo zadowolona. Naprawdę warto zainwestować:-) Pozdrawiam.
2008-02-05

WARTO WIEDZIEĆ





















GALERIA

GALERIA
na skróty:
światła dzienne LED
philips d2s 85122
philips d2r 85126
philips d1s 85410
zestawy xenon
warto odwiedzić:
opony świeże DOT
klocki hamulcowe
  508 11 40 50
  797 19 99 09
  napisz do nas